EMLÉKEK A MÚLTBÓL: Közéleti megbízatásaim

2006-tól 2014-ig két ciklusban a Képviselő Testület mellett működő Településfejlesztési Bizottság tagja voltam. Képviselőnek is hívtak, ajánlottak, de azt a nagyobb elfoglaltság miatt nem vállaltam. Szerettem a bizottsági munkát. Örültem annak, hogy részese lehettem nyolc évig a város alakításának, fejlődésének és a javaslataimmal mindezekhez hozzájárulhattam. 

Tagja voltam ezen kívül a Helytörténeti Közgyűjtemény öttagú kuratóriumának. Jelenleg még tagja vagyok (2017) a Városgazdálkodási Nonprofit Kft. Felügyelőbizottságának 2010-től. 

Közszerepléseim közül talán a legnagyobb megtiszteltetésnek vettem, amikor megválasztottak a Városi Választási Bizottság elnökhelyettesének. Ez a bizottság a helyi képviselő választáskor kap feladatot. Elnöke Varga Zoltán református lelkész, én a helyettes. Tagjai; Halászné Börcsök Klára és Szimáné Dávid Teréz. Legközelebb ez évben, 2019-ben fogunk újra feladatot kapni, mivel ekkor lesz az országgyűlési képviselők választása. 

Ezen kívül tagja vagyok a Derecskei Református Egyház presbiterválasztási bizottságának már II. ciklusban. Presbiter választás 2017 őszén volt, mivel a hatéves mandátumuk lejárt a presbitereknek. A bizottság tagjai Varga Zoltán lelkész, id. Váncsodi János, Dr. Pozsgai Bernadett, Benéné Kaszás Erika és én.